O Nama

O nama

Nex je agencija specijalizirana za posredovanje pri kupoprodaji nekretnina.

Sjedište agencije nalazi se u ulici Azize Šaćirbegović bb u Sarajevu. .Koristimo priliku da Vas upoznamo s radom i uslugama naše agencije koja je osnovana nakon niza godina provedenih u djelatnostima izgradnje, prodaje i posredovanja u prometu s nekretninama, te u pružanju raznih turističkih usluga.

U suradnji s našim istaknutim poslovnim partnerima nudimo niz administrativnih usluga, pravno rješavanje vlasničke dokumentacije, kao i uknjižbu prava vlasništva kod kupoprodaje nekretnina, zatim usluge projektiranja, procjenu realne tržišne vrijednosti za nekretninu, konzulting i dr.

Pored toga nudimo i usluge informiranja o raznim stambenim i hipotekarnim kreditima kao i o uvjetima osiguranja.

Ističemo vrlo dobru poslovnu suradnju s nekoliko vodećih agencija za promet nekretnina, kao i nekoliko naših inozemnih partnera.

Od osnivanja se neprekidno razvijamo i unapređujemo naš način rada,nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno i profesionalno, što mogu potvrditi i naši klijenti.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost ..

Za naše kupce tražimo najpovoljnije uvjete prodaje, a uz to bavimo se i marketinškom podrškom. Ukoliko kupujete nekretninu, u mogućnosti smo Vam garantirati potpunu pravnu i tehničku ispravnost svih objekata iz naše ponude. Po potrebi izrađujemo Vašu financijsku konstrukciju i pravno Vas pratimo do konačne realizacije kupnje i prijenosa vlasništva.

Na sve navedene cijene iz naše ponude uključena je agencijska provizija 3%, osim u iznimnim slučajevima kad je dogovoreno drukčije