NOVOGRADNJA VOGOŠĆA

24. juni

Cijena na upit

Detalji

ID:
#1008
Tip nekretnine:
Stanovi
Status:
Na prodaju
Površina:
45-89m2
Sobe:
1
Kupatila:
1-2
Sprat:
1-7
Garaža:
Ne
Udaljenost od gradskog centra:
(2 min)
Udaljenost od gradskog prevoza:
(2 min)
Cijena po m2:
(2.340,00 KM)

Kreditni kalkulator

Kontaktirajte agenta

Naida Jašarević

062 111 186

info@nekretninenex.ba

Licenca br. 01-01.1-259/23

Podijelite nekretninu

Osnovne informacije

Kupatila
1-2
Sobe
1
Površina
45-89m2
Sprat
1-7

Opis nekretnine

Predsavljamo Vam prodaju stanova i poslovnih prostora u novom stambeno-poslovnom objektu na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centralnom dijelu naselja Vogošća, ulica 24. Juni.

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na odličnoj lokaciji u mirnom okruženju sa dosta zelenih površina u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osigurana odlična komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada kao i autoputem A1.

Objekat je projektovan u savremenom duhu tako da stanovi unutar objekta raspolažu sa dovoljno velikim prostorijama idelanim za boravak višečlanih porodica i mladih bračnih parova. Stambeni dio objekta se sastoji od 7 spratova u kojima je smešteno ukupno 200 stambenih jedinica različitih kvadratura. Odlična dnevna insolacija učinit će boravak u stanovima ugodim i prijatnim tokom cijelog dana.

Izgradnja objekta je već počela a planirani završetak radova je mjesec februar 2024. godine!

Ugradnja vrhunskih građevinskih materijala od čega možemo izdvojiti osmokomorna vanjska stolarija sa termopan staklom, prvoklasni parket, talijanska keramika visoke kvalitete, protuprovalna i protiv požarna vrata te klima uređaj čine ove stanove jedinstvenim u okruženju.

LOKACIJA:
Stambeno-poslovni objekat se nalazi u blizini samog centra Vogošće i apsolutno svih sadržaja koji su potrebni za udoban život višečlane porodice kao i mladih bračnih parova.

Na samo nekoliko minuta lagane šetnje smješteni su osnovna i srednja škola, dječiji vrtić, zgrada opštinske adminitracije, veći trgovački centar sa mnoštvom ugostiteljskih i raznih trgovačkih objekata, banke, pošta, dom zdravlja, sportski sadržaji, itd.

Bitno je napomenuti da je u toku izgradnja tunela kojim će naselje Vogošća biti još bolje povezano sa samim centrom grada i ostalim grdaskim naseljima.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

*Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Video

Dodaci

  • Uknjiženo / ZK
  • Blinda vrata
  • Centralno grijanje
  • Interfon
  • Klima
  • Lift
  • Parket
  • Unutrašnja stolarija-drvo
  • Vanjska stolarija PVC
  • Video nadzor

Pogledaj nekretninu na mapi

Kontaktirajte agenta

Naida Jašarević

062 111 186

info@nekretninenex.ba

Licenca br. 01-01.1-259/23


Slične nekretnine