NOVOGRADNJA Vogošća od 45 do 89m2

24. juni

Cijena na upit

Detalji

ID:
#1008
Tip nekretnine:
Stanovi
Status:
Na prodaju
Površina:
45-89m2
Sobe:
2
Kupatila:
1
Sprat:
1-7
Garaža:
Ne
Udaljenost od gradskog centra:
(2 min)
Udaljenost od gradskog prevoza:
(2 min)
Cijena po m2:
(2.340,00 KM)

Kreditni kalkulator

Kontaktirajte agenta

Berin Kumro

061 500 585

info@nekretninenex.ba

Sarajevo

Podijelite nekretninu

Osnovne informacije

Kupatila
1
Sobe
2
Površina
45-89m2
Sprat
1-7

Opis nekretnine

Agencija Nex nekretnine Vam sa zadovoljstvom objavljuju prodaju stanova i poslovnih prostora u novom stambeno-poslovnom objektu na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centralnom dijelu naselja Vogošća, ulica 25. Juni.

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na odličnoj lokaciji u mirnom okruženju sa dosta zelenih površina u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osigurana odlična komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada kao i autoputem A1.

Objekat je projektovan u savremenom duhu tako da stanovi unutar objekta raspolažu sa dovoljno velikim prostorijama idelanim za boravak višečlanih porodica i mladih bračnih parova. Stambeni dio objekta se sastoji od 7 spratova u kojima je smešteno ukupno 200 stambenih jedinica različitih kvadratura. Odlična dnevna insolacija učinit će boravak u stanovima ugodim i prijatnim tokom cijelog dana.

Izgradnja objekta je već počela a planirani završetak radova je mjesec februar 2024. godine!

Ugradnja vrhunskih građevinskih materijala od čega možemo izdvojiti osmokomorna vanjska stolarija sa termopan staklom, prvoklasni parket, talijanska keramika visoke kvalitete, protuprovalna i protiv požarna vrata te klima uređaj čine ove stanove jedinstvenim u okruženju. Ono što sve stambene jedinice čini još atraktivnijim jeste „SMART Sistem” koji omogućava upravljanje sistemom zagrijavanja i hlađenja putam aplikacija na mobilnom telefonu.

Također, svi vlasnici stanova imaju mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 1.150,00 KM/m2 kao i vanjskog parking mjesta po cijeni od 7.500,00 KM sa uključenim PDV-om.

Dostupne kvadrature stanova:

1. Dvosoban stan površine 45 m2

2. Trosoban stan površine 58.40 m2

3. Trosoban stan površne 64.59 m2

4. Trosoban stan površine 65.68 m2

5. Trosoban stan površine 66.77 m2

6. Trosoban stan površine 70.28 m2

7. Četverosoban stan površine 86.85 m2

8. Četverosoban stan površine 88.20 m2

LOKACIJA:
Stambeno-poslovni objekat se nalazi u blizini samog centra Vogošće i apsolutno svih sadržaja koji su potrebni za udoban život višečlane porodice kao i mladih bračnih parova.

Na samo nekoliko minuta lagane šetnje smješteni su osnovna i srednja škola, dječiji vrtić, zgrada opštinske adminitracije, veći trgovački centar sa mnoštvom ugostiteljskih i raznih trgovačkih objekata, banke, pošta, dom zdravlja, sportski sadržaji, itd.

Bitno je napomenuti da je u toku izgradnja tunela kojim će naselje Vogošća biti još bolje povezano sa samim centrom grada i ostalim grdaskim naseljima.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

*Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Video

Dodaci

  • Uknjiženo / ZK
  • Blinda vrata
  • Centralno grijanje
  • Interfon
  • Klima
  • Lift
  • Parket
  • Unutrašnja stolarija-drvo
  • Vanjska stolarija PVC
  • Video nadzor

Pogledaj nekretninu na mapi

Kontaktirajte agenta

Berin Kumro

061 500 585

info@nekretninenex.ba

Sarajevo


Slične nekretnine