NOVOGRADNJA

Spomenik bb

Cijena na upit

Detalji

ID:
#1180
Tip nekretnine:
Stanovi
Status:
Na prodaju
Površina:
38-105m2
Sobe:
1
Kupatila:
1-2
Sprat:
1-8
Garaža:
Da
Udaljenost od gradskog centra:
(20 min)
Udaljenost od gradskog prevoza:
(5 min)
Cijena po m2:
(0)

Kreditni kalkulator

Kontaktirajte agenta

Minela Mujezin

061 500 554

nekretnine.nex@gmail.com

Licenca br. 01-01.1-239/23

Podijelite nekretninu

Osnovne informacije

Kupatila
1-2
Sobe
1
Površina
38-105m2
Sprat
1-8

Opis nekretnine

Objekat Ilidža Residence.

Lokacija objekta je na adresi „Spomenik bb„ Ilidža, naselje Otes. Stambenu zgradu sa stanovima različitih struktura, na 8 etaža, sačinjavaju četverosobni, trosobni i dvosobni stanovi od 38 – 106 metara kvadratnih sa ukupno 137 stambenih jedinica visokih standarda.

Sastoji se iz dvije lamele (A i B) međusobno povezane, ali sa dva potpuno odvojena ulaza sa odvojenim komunikacionim stepeništem i sa po dva brza neovisna lifta.

Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova!

Grijanje i hlađenje u objektu je putem toplotnih pumpi i invertera (split sistema) potpuno neovisno od bilo koga i upravljivo daljinski putem WIFI. Cijena ukjucuje i trofazni elektro priključak snage 6,7 do 10 kW.

Rok za završetak radova je 06.2024. godine.
Gratis garažno mjesto kupovinim stana površine iznad 62m2.

Dobro došli u Ilidža Residence.

Stambeni objekat smješten u srcu Ilidže, poznate oaze mira. Ova moderna zgrada pruža sve što je potrebno za ugodan i funkcionalan porodični život, kao i bezbrižno odrastanje djece.

Ilidža Residence je stambeni objekat modernog izgleda sa savremenim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima. Projekat se temelji na luksuznoj arhitekturi i prostranim stanovima koji pružaju poseban doživljaj lagodnog života.

Pažljivo planiranje obezbjeđuje maksimalnu osvijetljenost svake pojedinačne prostorije u stanovima. Posebno je atraktivna dnevna zona – projektovana tako da kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa čine jednu cjelinu.

Ilidža Residence se nalazi u ulici Spomenik bb, koja je na optimalnoj udaljenosti od svih relevantnih tačaka i najvažnijih saobraćajnica. U blizini se nalaze aerodrom, planina Igman i Bjelašnica, izletište Vrelo Bosne, Stojčevac, shopping centar “Ilidža City Mall” i druge atrakcije.

Kompleks sačinjavaju dvije lamele (A i B) sa zasebnim ulazima i vertikalnim komunikacijama. Pored porodičnog stanovanja, Ilidža Residence je idealno mjesto za investicionu kupovinu. Stambeni objekat je izgrađen na osam etaža i posjeduje tri poslovna prostora. Mogućnost kupovine parking mjesta na parteru i prizemlju objekta, ali i u podzemnoj garaži!

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Video

Dodaci

  • Blinda vrata
  • Centralno grijanje
  • Garaža
  • Interfon
  • Klima
  • Lift
  • Parket
  • Unutrašnja stolarija-drvo
  • Vanjska stolarija PVC
  • Video nadzor

Pogledaj nekretninu na mapi

Kontaktirajte agenta

Minela Mujezin

061 500 554

nekretnine.nex@gmail.com

Licenca br. 01-01.1-239/23


Slične nekretnine