Kuća u Pejtonu

Gazi Hasan paše

320.000,00 KM

Detalji

ID:
#1314
Tip nekretnine:
Kuće
Status:
Rezervisano
Površina:
90m2
Sobe:
4
Kupatila:
2
Sprat:
1
Garaža:
Da
Udaljenost od gradskog centra:
(20 min)
Udaljenost od gradskog prevoza:
(5 min)
Cijena po m2:
(0)

Kreditni kalkulator

Kontaktirajte agenta

Naida Jašarević-

061 500 585

nekretnine.nex@gmail.com

Licenca br. 01-01.1-259/23

Podijelite nekretninu

Osnovne informacije

Kupatila
2
Sobe
4
Površina
90m2
Sprat
1

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran četverosoban stan sa dva balkona uknjižene površine 90m2 sa garažom, koji je po svojoj strukturi izgrađen kao duplex u ulici Gazi Hasan paše , naselje Pejton, Ilidža.

Stan je izgrađen kao zasebna stambena jedinica na dvije etaže - duplex.

Bitno napomenuti da uz sam duplex postoji izlaz na ograđeni vrt koji doprinosi atraktivnosti same nekretnine. U neposrednoj blizini dostupan je veći broj parking mjesta.

Nekretnina je djelimično adaptirana tom prikom su vlasnici : postavili blindirana vrata , postavili nove plinske instalacije za grijanje i radijatore, PVC vanjsku stolariju i izvršili djelimično sanaciju krova i krovne konstrukcije, urađena je i fasada na stambenoj jedinici.
Lokacija na kojoj je smještena predmetna nekretnina okružena je mnoštvom zelenih površina i kao zasebna stambena jedina pruža mnogo privatnosti i komfora budućim vlasnicima, a također je jako dobro saobraćajno povezana. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, pijaca, škole i vrtići, te veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje privatnog automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA:
U krugu od 500m do 700 m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Sara”, ugostiteljski objekti, restorani, tramvajski terminal, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vrela Bosne”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega 10 minuta hoda, dok je stambena jedinica zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

STANDARD:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, predsoblju, kupatilu i balkonu. Blindo vrata. Internet. Kablovska TV. Vrt.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati!

Video

Dodaci

  • Uknjiženo / ZK
  • Centralno grijanje
  • Garaža
  • Interfon
  • Parket
  • Plinsko etažno grijanje
  • Unutrašnja stolarija-drvo
  • Vanjska stolarija PVC
  • Vlastiti parking

Pogledaj nekretninu na mapi

Kontaktirajte agenta

Naida Jašarević-

061 500 585

nekretnine.nex@gmail.com

Licenca br. 01-01.1-259/23


Slične nekretnine

Pogledaj nekretninu na mapiSlične nekretnine