Kuća na Bistriku

Harbina

Cijena na upit

Detalji

ID:
#444
Tip nekretnine:
Kuće
Status:
Na prodaju
Površina:
100m2
Sobe:
3
Kupatila:
1
Sprat:
1
Garaža:
Ne

Kreditni kalkulator

Kontaktirajte agenta

Berin

061 500 582

nexnekretnine@gmail.com

Sarajevo

Podijelite nekretninu

Osnovne informacije

Kupatila
1
Sobe
3
Površina
100m2
Sprat
1

Opis nekretnine

LOKACIJA:
Prodaje se kuća u naselju Bistrik, ulici Harbina, općina Stari Grad

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini tranzita, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, javni prevoz kao i blizina brojni ugostiteljski objekata i tržnih centara, apoteka, ambulanta, pijaca, banka, itd.

OPIS NEKRETNINE:
Stara bosanska kuća površine 100m2 koja je izgrađena na parceli površine 448m2. Kuća posjeduje urednu dokumentaciju kao i sve potrebne priključake.

FINANSIRANJE:
Putem ugovora o saradnji sa BANKAMA U BIH u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpoljinije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije,

Dodaci

  • Uknjiženo / ZK

Pogledaj nekretninu na mapi

Kontaktirajte agenta

Berin

061 500 582

nexnekretnine@gmail.com

Sarajevo


Slične nekretnine