Poslovni prostor na Stupu-Tibra

Stupska

85.000,00 KM

Detalji

ID:
#617
Tip nekretnine:
Poslovni prostori
Status:
Na prodaju
Površina:
45m2
Sobe:
1
Kupatila:
1
Sprat:
Prizemlje
Garaža:
Ne

Kreditni kalkulator

Kontaktirajte agenta

Berin

061 500 582

nekretnine.nex@gmail.com

Sarajevo

Podijelite nekretninu

Osnovne informacije

Kupatila
1
Broj prostorija
1
Površina
45m2
Sprat
Prizemlje

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor površine 45,72 m2 smješten na prizemlju stambeno poslovne zgrade Tibra u naselju Stup a sastoji se od jedne prostostorije, toaleta i ostave.

LOKACIJA:
Nekretnina se nalazi u ulici Stupska u naselju Stup-Tibra II, neposredno uz glavnu saobraćajnicu te Gazprom benzinsku pumpu. Lokacija je odlično povezana sa drugim dijelovima grada i udaljena je svega 2km od centra Ilidže te cca. 8km od centra grada.
Ovaj poslovni objekat je lociran na glavnom ulazu u Sarajevo iz svih pravaca, sa juga, zapada i sjevera. Udaljen je svega 5 minuta od Međunarodnog Aerodroma Sarajevo te 10 minuta od centra grada odnosno svih destinacija koje su od historijske, turističke i tradicionalne vrijednosti. Smješten nadomak glavne saobraćajnice i Stupske petlje objekat pruža sve uslove za ugodan poslovni ambijent a bitno je naglasiti da je odlično povezan sa svim dijelovima grada putem javnog gradskog prevoza. Također, u neposrednoj blizni nalaze se i ostali sadržaji kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, banke, Carinski terminal, Avaz business centar i mnogi drugi.

STANDARD:
-Na podovima su keramičke pločice
-unutrašnja drvena stolarija (furnirani hrast)
-vanjska PVC stolarija (ALU fusion, šestokomorna)
-grijanje centralno (kotlovnica) sa ugrađenim kalometrom
-klima

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Dodaci

  • Novogradnja
  • Uknjiženo / ZK
  • Centralno grijanje
  • Klima
  • Unutrašnja stolarija-drvo
  • Vanjska stolarija PVC
  • Video nadzor

Pogledaj nekretninu na mapi

Kontaktirajte agenta

Berin

061 500 582

nekretnine.nex@gmail.com

Sarajevo


Slične nekretnine