O nama

NEX NEKRETNINE d.o.o. je agencija specijalizirana za posredovanje pri kupoprodaji i najmu nekretnina.
Sjedište agencije nalazi se u ulici Stupska 19B, objekat C1 (TIBRA II) u Sarajevu.
U saradnji s našim istaknutim poslovnim partnerima nudimo niz administrativnih usluga, pravno rješavanje vlasničke dokumentacije, kao i uknjižbu prava vlasništva kod kupoprodaje nekretnina, procjenu realne tržišne vrijednosti za nekretninu, konsalting i dr.
Pored toga nudimo i usluge informisanja o raznim stambenim i hipotekarnim kreditima kao i o uvjetima osiguranja.
Ističemo vrlo dobru poslovnu saradnju s nekoliko vodećih agencija za promet nekretnina, kao i nekoliko naših inozemnih partnera.
Od osnivanja se neprekidno razvijamo i unapređujemo naš način rada, nastojimo svoje poslove obavljati savjesno, pošteno i profesionalno, što mogu potvrditi i naši klijenti.
Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost.

Ističemo vrlo dobru poslovnu saradnju s nekoliko vodećih agencija za promet nekretnina, kao i nekoliko naših inozemnih partnera.

Od osnivanja se neprekidno razvijamo i unapređujemo naš način rada, nastojimo svoje djelatnosti obavljati savjesno, pošteno i profesionalno, što mogu potvrditi i naši klijenti.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu stručnost.

Za naše kupce tražimo najpovoljnije uvjete prodaje, a uz to bavimo se i marketinškom podrškom. Ukoliko kupujete nekretninu, u mogućnosti smo Vam garantirati potpunu pravnu i tehničku ispravnost svih objekata iz naše ponude. Po potrebi izrađujemo Vašu financijsku konstrukciju i pravno Vas pratimo do konačne realizacije kupovine i prijenosa vlasništva.

Na sve navedene cijene iz naše ponude uključena je agencijska provizija 3%, osim u iznimnim slučajevima kada je dogovoreno drugačije.

Svi sadržaji objavljeni na ovom webu podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela weba i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Kontaktirajte nas Opći uslovi poslovanja